Monday, April 25, 2011

Budak berbulu yang suka mandi..


Antara ketiga-tiga budak berbulu yang family aku bela, yang ni paling baik sekali time nak mandikan. Korang tengokla tu..Paling best sekali bila nak cuci bahagian perut, Smokiey automatik angkat sebelah tangan kiri setinggi boleh nak bagi ruang aku basuh kat situ, comeeeeeeel ok.merelakan aje gituuu.Tak payah aku nak bergusti nak mandikan.alahaiiiii sopannyeeee anak sapeee la niii...mmMmm gerammmmm..camana tak selalu kene gomol dengan aku?


Muka harus maintain kerek macam biasa..

More pictures coming soonnnnnn...

5 comments:

Arpiiz said...

eh, kucing bukan takut dekat air ke..??

ct_cucubi said...

comel sunguh budak baek ni..

mOon jOhari said...

kerek gle muka dia...errr...geramnya...

mizzapple said...

ceq xsuka kucing!
wewe

Eza said...

Arpiiz: heheh..kebanyakan kucing takut.tp kucing eza yg seko ni suke

ct_cucubi: mmg comel mcm tuan die kan kak? hahahha

moOn johari: kannn? manjangggg je kerek muke mamat ni

mizzapple: aiseh nape xsuke? kucing comel taw ;)