Wednesday, February 16, 2011

Mamat ni kalau tak berlagak,tak sah...haih.

Korang tengok mamat sekor ni..muke nak ketaaattttt jek. Kadang-kadang menyampah gak tengok.. Tak cool langsung muke. Muke selamber, muke sombong, muke ketat, muke berlagak. Ahhhh semualah!




Nasib baiklah aku sayang ko smokiey..walaupun:
  1. ko sombong
  2. ko berlagak
  3. ko tak gheti menyhut bile aku panggil
  4. ko suke terbaring menelentang tengah-tengah jalan time aku nak masak kat dapo sampai tepijak kekadang
  5. ko suka curik-curik naik bilik aku bile terlepas pandang
  6. ko lupe darah daging time Garfield hodoh after operation dulu [garfield+smokey ialah siblings].
  7. ko menyorok time aku bawak ko melawat Garfield kat spital..kuali betul si kelabuputih ni laaaa...
  8. ko suke berak merata
  9. dahla suke berak merata..siap berak cair bawah meja tetutup..tetonggeng-tonggeng meja tu aku basuh tau takkkkk...habis tangan aku yang suci ni kene tayekk..yekkkkk ...dah tak suci :(
  10. dan lain-lain lagilah.penat aku nak senarai semua...
Takpelah,yang penting ko gebu..sikit je lagi aku nak buat bantal takpun mop sebab gebu sangat..

12 comments:

sicKo^ said...

memang muka berlagak giler.. cam nak marah jer

mofaizmz said...

hoo..kucing otai..

K.I.N.A said...

haha..muke saiko!buat org nk gigit..

✖sLp mE pLz™✖ said...

jual je!

Eza said...

sicKo^: kan? mmg menyampah tgk muke die.haha

mofaizmz: kucing ni yg plg suke buat hal sndirik..sesuwaila tu dgn muke die..eksen manjang

kina:tlg gegetkan utk akak plsss

slp me plz: woaaa..kenot! ai lep him..huhu

✖sLp mE pLz™✖ said...

lep xbawak ke mana la..
bkn leh wat laki pon..

ni klu goreng pon sodap haha..

Nier Zecter said...

semua kucing mmg mcm tu..haha
kucing aku pun sama jer.. :)

alongizhamhadi said...

isisiss...berak cair & merata tak tahan tu...bg jek pakai lampin pakai buang yg kucing punyek...kuceng adik pakai tu...heeee...

Eza said...

slp me plz: erk,ai bkn karnivor..tidakkkkk!

nier zecter:really? tp aku ade 3 ekor kucing, yg ni mmg super-belagak.nyampah~

alongizhamhadi:haaaaa? kucing pun ade lampin pakai buang??? info terbaru ni..isk2 serius xpnh tau..huhuhu

Khairiyah aka Kerry said...

hahahaha.lau saya sure kucing ni benci dgn saye sebab sy hari2 pun peluk cium die.hehe

yahaya said...

boring sebab x da pasangan tu hehe

yahaya said...

boring sebab x da pasangan tu hehe