Monday, December 13, 2010

SAH! SM Nasaruddin & Marion Caunter Nikah



Eh, belum nikah lagi laaa..bakal nikah. Hihi.. Aku saje nak menghupdate setelah lama beno tak menghupdate. Semalam, mama ku terima ini :

Mula-mula bukak ingatkan album gambar sebab sikit punye tebal..rupenye kad kawen..aik cam familiar je nama pengantin..sedara ker?? sedare sangattttt..artis nokkk! Walau aku tak minat tapi blasah je la labu..So sah la diorang nak nikah..Khamis ni ye kawan-kawan 16 Disember ..lepas maghrib,lokasi tuttt.. Teringat time mama gi majlis berendoi anak kepada anak perempuan Allahyarham bekas pengerusi Kumpulan NAZA ni..memang mabeles habis..dah macam kenduri nikah gayanye. Pernah tengok video anak perempuan arwah nikah? yang meletop ala fairytale wedding tu? aku try cari tak dapat la pulak...apepon sure majlis kalini lagi meletops.

Hurm, Nationwide Express lagi tuh ko nak hantar kad kawen...Ko ado??Mestilah tak kan..aku ado? Lagilah tak kan.. T_T .. time aku nanti maybe aku pakai sistem
bagi-kat-sorang-bebanyak-kad-untuk-pas-kat-yang-lelain. Hahahaha..jimat duit~~


Note: mintak mangap sebab entry kalini dah macam ruangan gocip artis. Bosan sebenanye.

1 comment:

K.I.N.A said...

wah..org kaye kan..kite punye harga kad sama ng sampul je kot..haha..nak link entry ni nanti..