Thursday, November 11, 2010

Mengalami sindrom kemurungan.

Lanjutan dari kereta breakdown semalam, baby aku kene hantar ke spital kereta.. Uhuhu...Petangnye time aku tengah drive kereta mama aku, adik aku kol dan update the progress..................juge bilangan $$$$ yang bakal terbang...rupenye banyak benda memang dah sampai masa kene tukar...agak tekejut aku disitu,nasib baik kereta tak tebabas..tapi aku mengalami kemurungan jugakla lepastu...... :(. Tetibe tingat incik bf gurau-gurau semalam:

" Tula u penah sebut nak tukar kereta, kan dah meragam kereta u"

HALA...kejamnye ko ni keta...meragam dengan hebatnye...aku gegurau jek,ingat nak kasi gertak sikit tukar keta,ko dah ok..tapi lagi menggeletis.ko tak nampak ke poket aku da bocor niii???

2 comments:

K.I.N.A said...

huhu..nak tukar kete xle sbut dpn kete..nt die marajuk..huhu..

Eza said...

hahaha..gatai jek ckp,bukan nk tkr sgt pon...ongkos tarak..sajeje nk gertak keta...last2 akak lak kene gertak.cis btol.kikiki