Thursday, May 19, 2011

Acid splasher demyuh!

Gambaran polis- acid splasher [indian guy]


ALERT!!! someone just get splashed with acid at Summit area and Shah Alam (PKNS) recently. Acid splasher in the run!



This is the latest news- ade lagi mangsa asid di summit dan di area PKNS. Yang membimbangkan sekarang, yang bawa kereta pun harus berhati-hati, sila rujuk ni:





Plate no. MAC1841 & WPV4963.
Spread the news.


Ok, after google-ed for awhile, ada pihak yang kata plate no. ni tak boleh pakai. Alright then, ignore aje plate tu tapi sila hati-hati walau apa pun! Sejak 2 Mac, dah 23 orang tak berdosa jadi mangsa, including baby, this is tooooooooooo much, psycho !!!!


Note: nak duduk rumah je taknak keluar boleh?

1 comment:

nida husna said...

harap2 penjenayah ni cpt ditangkap