Sunday, April 17, 2011

Blog Review: My lucky follower no 100 !


Alright peeps, untuk post kalini saya kasi baiiiik punyeeee untuk sahabat I yang bernombor 100. Hehe..punyela susah nak cecah 100 tu..SO I hanya mampu hadiahkan free blog review ye

Blog ini kepunyaan cik adik manis bertudung bernama Yana yang masih mude remaja. Masuk-masuk je blog beliau, rase macam kaler-maler gituu..seorang penggemar Teddybear [so sape nak kasi hadiah pasni kasik teddybear ek :p] .Tahun ni amik SPM gituu...kire lebih kurang sebaya I lah kannnnn? *kelip-kelip mata*. Alahhhh..I dewasa 4 tahun jeerrkkkk kottt *yekKk perasan lagi!*. Anyway I dah diiktiraf sebagai teenager yang tegar . Tak caye cube add cik adik manis ni kat :



Cer add Cer add..

Cik Yana ni berazam nak dapat 9A untuk SPM yang akan datang..so sama-sama kite doakan yer...Blog beliau mainly about her student life which I think memang cute sebab semua tu memang akan jadi memori yang indah di masa depan nanti.


Semoga Hari Ini Lebih Baik dari Semalam.

8 comments:

Mama Melissa said...

best ar 100 fini 30lebih jer. hehehe

mykhalis said...

wahhh...tahniah2..semoga follower semakin bertambah dan hepi blogging k?

NICK IRFAN said...

wah! tahniah kpd beliau!

aiman rashidd said...

tahniah yana :)

HUHU tahniah jugak kak :)

thanks thanks :)

YEAYY CUTI dah mula . HUHU btw take care to you too !!

sorry le lambat reply . busy last day bersama kawan kawan . :) have a nice week :)

sweet strawbery said...

wahh
dpt blog review,,!! suka2,
thank u soooo much sis !!!
=)
teruskan menulis entry yg best2 tau sis..=)

ct_cucubi said...

alaaaaa jelesnyerrrrrrrr~~~~~~~~

syaz@rozelt said...

hoho..sipi je..i'm ur 98th follower!!hehe..

Eza said...

Mama Melissa: Hihi..takpe2..usaha tangga kejayaan :)

Khalis: thanks mr.otai! :)

Nick Irfan: yey,tahniah !

aiman rashidd : hv a nice holiday too ;)

Sweet strawberry: Glad u like it..alrite i will,insyaAllah :)

Kak ct_cucubi: hihi..rejeki..alhamdulillah

syaz@rozelt: alamak, sipi2 je kan..hihi xpe next time pasti ada lagi blog review ok? ;)