Monday, March 7, 2011

Aku basuh kucing dalam washing machine..HAHAHA!

Harharhar...ni akibat kemalasan yang terlampau nak mandikan kucing, lalu aku pun dengan penuh evilnye masukkan Garfield dalam washing machine. Tak caye?


HAMEK KO!

Huhuhu...padan muke ko Garfield..sape suruh suke sangat kacau tuan mu ini time nak basuh baju. Hahaha

Ish...Teman sebenonye idakle sekejam mane..ate...katenye teman budak yang baik..ihiks! ishk tercakap peghak pulak ye..al-maklum ayah teman asalnye peghak..

Hurm, aktivit terjun bebas dalam washing-machine ialah aktiviti sukarelawan si Garfield time aku nak basuh baju.Asal nampak aku pegang kain jek, terus slamber masuk dalam tu..Mengacau je keje budak ni.Nasib aku tak tekan button " Start Now". Kalau tak, berbau Softlan la ko disitu. Abis la ko nanti mengalami keguguran bulus-bulus yang terlampau ye gapil..hahahah

Note:macamana laaa aku tak sayang si gedik ni..dok menempel kesana-kemari..haih.

7 comments:

Fahim 'n Alin said...

hahahah.. comel je.


bagi je putaran maut kat dia..hihih

~akusempoisajew~ said...

ishk ishk mcm btol2 jd jew,hee~

Jannah Miho said...

aloloh..comell..haha

a n a s t a s y e a said...

comelnya.. saya dulu pun suka wat mcm tu kat kucing saya.. nakal sgt!

a n a s t a s y e a said...

Comelnya ! Rindu dengan kucing saya kat kampung. =)

anastasyea's latest post .. Aznil Nawawi Pengacara Akademi Fantasia 9 Musim Terakhir ( AF9 )

Eza said...

Fahim n' Alin: erk...putaran maut? xpepasal krg masuk paper pastu kene mtk maaf kat sluruh rkyt m'sia.hehe

~akusempoisajew~: hehehe...xsnggup nak naya si comel nih

Jannah Miho : kann?

a n a s t a s y e a: haha..mslhnye die yg masuk sndiri ..camano? :P.alolo..bwkla kucing kat kg tu balik :)

shahjiehan said...

wah... nnt kucing nih akan demam, sakit kepala, penin dan macam2..hahaha