Sunday, January 30, 2011

Hasil skodeng for today. *grin*

Psssttt....Korang nampak tak ape yang aku nampak?

Ko tengok tuh..sikit punye khusyukkkk.Terbaek.
Korang dah nampak ape yang aku nampak?
Aku rase lah kalau lah si Garfield ni ade perasaan,sure die cakar aku kaw-kaw punye.
"Tak gune punye tuan, time aku buat projek pun dia nak amik gambar"
Tapi yang best, die buat 'dek' jek.


Note: Bukan salah aku kalau korang bangun pagi esok ade ketumbit.
Mood: Biol

2 comments:

mofaizmz said...

hoho.. dah ok ke dagu dia..

Eza said...

belum lagi...still nanah sikit.but its getting better eventho die masih xboleh mkn mknn keras :)